Obavještenje Boračke organizacije Čajniče

02. novembra 2016. 058.ba

Boračka organizacija Republike Srpske

ČAJNIČE – U organizaciji Boračke organizacije Čajniče i Crkvene opštine Čajniče, u utorak 8. novembra ove godine, povodom Krsne slave Mitrovdana, u hramu Uspenja Presvete Bogorodice, sa početkom u 10,00 časova, obaviće se slavski obred, lomljenje kolača, a nakon toga održaće se parastos u znak sjećanja na sve poginule borce u odbrambeno-oslobodilačkom ratu.

Po završenom parastosu, posjetiće se i Spomen soba gdje će se u čast poginulim borcima položiti vijenci i zapaliti svijeće.

Pozivaju se sve porodice poginulih boraca, kao i svi građani da dođu, da se zajedno pomole za one koji su branili svoja ognjišta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,