Škola skijanja

10. novembra 2016. 058.ba

skola-skijanja-u-cajnicu

ČAJNIČE – Juče je u Sarajevu potpisan ugovor o saradnji i doniranju sredstava između NVO „Mi volimo Čajniče“ i Ambasade Njemačke u BiH.

Ugovor se odnosi na projekat pod nazivom „Ski-projekat Snježna princeza“. Vrijednost ugovora je 7295 KM, za nabavku skija, pamcerica, ski-naočala i druge skijaške opreme.

Cilj projekta je osnivanje škole skijanja za 25 djevojčica školskog uzrasta sa teritorija opštine Čajniče i Federacije BiH.

Ugovorom između NVO „Mi volimo Čajniče“ i donatora Ambasade Njemačke je predviđeno da 10 djevojčica bude srpske nacionalnosti, i 10 bošnjačke, dok će 5 djevojčica biti iz kategorije djece sa posebnim potrebama.

Ono što treba posebno naglasiti jeste da se članarina neće plaćati. Opština Čajniče će će kao partner učestvovati obezbjeđivanjem besplatnog prevoza.

U okviru škole osim učenja skijanja biće organizovani kampovi i izleti u prirodi i drugi vidovi druženja djece.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: