Žena teže povrijeđena

30.11.2016.

nesreca-dub

ROGATICA – U saobraćajnoj nezgodi koja se desila na magistralnom putu Ustiprača-Rogatica, u mjestu Dub, teško je povrijeđena žena, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Vozač automobila “škoda fabija”, čiji su inicijali R.F, juče je u popodnevnim časovima sletio s puta izgubivši kontrolu nad vozilom, pri čemu je njegov suvozač, S.F. zadobila prelom podlaktice.

Nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Rogatica, ona je prevezena u Univerzitetsku bolnicu Foča, a tačan uzrok saobraćajne nezgode biće naknadno utvrđen.

Pripadnici Stanice javne bezbjednosti Foča podnijeli su Okružnom tužilaštvu Trebinje izvještaj protiv V.M. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, te protiv N.M. zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo juče je prijavljen pokušaj pljačke trgovinske radnje u Istočnom Sarajevu, kada su dva maskirana muškarca od radnice tražila novac.

Napadači su pobjegli nakon što je radnica povikavši “evo policije” udarila jednog od njih. O događaju je obaviješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju i dokumentovanju teške krađe.