Dom za starija lica „Sunce“ u Rogatici – Bibliotekari čestitali praznike

29.12.2016.

dom-za-stare-sunce-1

ROGATICA – Ovogodišnja plodna i obostrano uspješna saradnja između Doma za starija lica „Sunce“ i Narodne biblioteke u Rogatici okončana je danas još jednim nastupom članova Dramsko-recitatorske i pjevačke družine koja radi pri Biblioteci.

– Uz prigodan kulturno-zabavni program bibliotekari čestitali su štićenicima Doma predstojeće novogodišnje i božićne praznike i time okončali jednu vrlo uspješnu poslovnu godinu u kojoj su više puta boravili i u ovom Domu koji je druga kuća za one koji su iz ovih ili onih razloga napustili svoje i došli ovdje da u miru i spokoju provedu svoje treće doba života, reče direktorka Biblioteke Anđelka Đerić.

dom-za-stare-sunce-2

Program za bake i deke trajao je više od jednog sata. Smjenjvala se muzika i pjesma, a čuli su se i zvuci gusala, uz želju da narednu godinu ispune životom, a ne život godinom.

Uz topao aplauz koga su izmamili od starina Doma, gosti iz Biblioteke obećali su dolazak i u idućoj godini.

dom-za-stare-sunce-3

Na kraju direktor „Sunca“ u ime zaposlenih i svoje lično ime zahvalio se Narodnoj biblioteci i svim učesnicima današnjeg programa na trudu da unesu pregršt veselja i radosti štićenicima Doma pred velike praznike kakvi su Nova godina i Božić.