Dom za starija lica „Sunce“ u Rogatici – Certifikat za bonitet pouzdanosti

14.12.2016.

rogatica-radomir-cucula

ROGATICA – Imati pouzdane finansijske pokazatelje cilj je i želja svakog poslodavca. Još kad se to potvrdi nalazima renomirane kontrolne kuće, onda je to dokaz za respekt i zadovoljstvo.

Upravo to zadovoljstvo ovih dana doživjeli su u Domu za starija lica „Sunce“ u Rogatici koji su nakon provedenog RLC-ovog projekta boniteta certifikacije preduzeća u BiH za 2016 dobili Certifikat. kojim se potvrđuje da su njihova finansijska stanja i ostalo poslovanje na visokom nivou i da se nalaze u samom vrhu najpouzdanijih kompanija u BiH.

rogatica-zgrada-doma-staraca

Do ovog se došlo, rečeno je u obrazloženju Certifikata, na osnovu stručne analize finansijskih izvještaja i ostalih ekonomskih pokazatelja kroz koje je utvrđen visok stepen vjerovatnoće da se radi o finsnsijski pouzdanom partneru.

– Neobično smo zadovoljni što smo se našli među onim čiji su finansijski rezultati prepoznatljivi i pouzdani. Ovo priznanje potvrđuje da smo na dobrom putu posla kojim se bavimo. Koliko je on human, još je više odgovoran. Korisnicima naših usluga, a to su uglavnom osobe trećeg životnog doba, trudimo se da bar donekle nadoknadimo ostavljene porodične kuće i njihove najmilije. Zato smo mi u Domu svi maksimalno angažovani i nadamo se da u granicama mogućnosti u tome uspjevamo. Dokaz za to su svakodnevne pohvala korisnika naših usluga za koje evo dobismo i priznanje u vidu certifikata od LRC-ea koji je prepoznat ne samo u BiH nego i u zemljama Evropske Unije, reče direktor „Sunca“ Radimir Ćućula.

Tekst i foto: Sreten Mitrović