Nestvarna partija juniorskog dvojca

05.12.2016.

djeordje-i-stefan-kk

ČAJNIČE – U meču juniora KK “Vrelo”- KK “Slavija 1996” Čajničani su mogli da uživaju u nestvarno dobrim partijama dvojice juniora, Stefana Lučića i Đorđa Karadžića.

Đorđe Karadžić je ostvario dabl-dabl učinak. 24 poena mladog Karadžića su odlična stvar, ali čak 21 skok ovu partiju čini maestralnom.

“Bila je to teška utakmica. U utakmicu smo ušli sa puno optimizma, sa jasnim ciljem da trijumfujemo. Zahvaljujem se publici na ogromnoj podršci, kao i saigračima bez kojih se ne bih ni ja istakao. Ovo je pobjeda tima i našeg trenera Duška Pečenice, majstora za motivaciju i taktiku. Ovu pobjedu u svoje ime posvećujem osobi kojoj pripada moje srce!”, nadahnut je Đorđe.

Lučić je u pobjedi nad KK “Slavija 1996” iz Istočnog Sarajeva postigao nevjerovatnih 46 poena i zabilježio 12 asistencija. Partija u stilu Miloša Teodosića.

” Pa, prije svega čestitam ekipi Slavije na fer i korektnoj igri. A što se tiče mog individualnog postignuća, jednostavno sam osjetio da me ide i uzmao sam neke važne šuteve koje su mi izgradili moji saigrači i ja ipak mislim da je ovo timska pobjeda. I mi idemo dalje okrećemo se drugoj utakmici a ovo sve ostaje iza nas. Pošto ja nemam djevojku kao Đorđe, pobjedu posvećujem treneru i ekipi, a Đorđu svaka čast na romantici, danas je to rijetkost.”, sa smijehom na licu kaže mlađani Stefan.
Meč je završen rezultatom 93-87 u korist domaće ekipa.