Održana javna rasprava o nacrtu bužeta za 2017. godinu

14. decembra 2016. 058.ba

nacrt-budzeta-cajnice

ČAJNIČE – U prostorijama Doma kulture „Filip Višnjić“ Čajniče, 12.12.2016. godine, je održana javna rasprava o nacrtu Budžeta opštine Čajniče za 2017. godinu, na kojoj su građani, budžetski korisnici, predstavnici javnih ustanova i institucija dali svoje sugestije i prijedloge na predloženi dokument.

Prema riječima Miroslava Furtule, Stručnog saradnika za budžet opštine, u odnosu na 2016. godinu, opštinski budžet biće veći za 8,40 % i iznosiće 2.705.780 KM.

Nakon usvojenog Nacrta budžeta na već održanoj sjednici Skupštine opštine Čajniče, na ovoj javnoj raspravi, dati su prijedlozi, koje ćemo razmotriti i nacrt potom će preći u formu prijedloga, koji će se do kraja ove godine naći pred odbornicima Skupštine opštine, kaže Mladen Janjić, načelnik odjeljenja za privredu, finansije i društvene djelatnosti Opštine Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: