U Jedrini zadovoljni dosadašnjim radom

30. decembra 2016. 058.ba

veslanjee

VIŠEGRAD – U Veslačkom klubu „Jedrina“ iz Višegrada zadvoljni su dosad urađenim u ova dva mjeseca treniranja gdje su okupili oko dvadesetero polaznika.

Uz pomoć VK „Partizan“ i VS „Srbije“ početkom novembra je krenula sa radom škola veslanja u Višegradu, a trener ovog kluba Nenad Prle Jovičić kaže da je dobra budućnost ovog kluba.

– Dosadašnjim radom i odzivom djece smo zadovoljni, jer je njihov napredak očigledan. Najviše članova je 2002. i 2003. godište, što znači da za budućnost veslanja u našem gradu ne treba da brinemo. Zahvaljujemo se direktoru SŠC “Ivo Andrić“, gospodinu Mrševiću koji nam je omogućio da nesmetano radimo u njihovoj fiskulturnoj sali. Posebnu zahvalnost dugujemo matičnom Veslačkom savezu na čelu sa predsjednikom Kusturicom, Veslačkom savezu Srbije i VK „Partizan“ koji nas nesebično pomažu u stručnom i tehničkom pogledu. Trener Ivković nam je od prvog dana na raspolaganju i naša najveća podrška, na čemu smo mu neizmjerno zahvalni – kazao je Jovičić.

Trener VK „Partizan“ i pomoćnik u VK „Jedrina“, Aleksandar Simeunović zadovoljan je radom i napretkom mladih veslača.

– Dosta sam zadovoljan radom kluba, sve ide kako treba. Djeca koja dolaze da treniraju brzo uče i pored toga što je to za njih potpuno nepoznata stvar. Čeka nas nova sezona i već prvo takmičenje u februaru. Prelaskom u sam klub biće nam dosta olakšan rad i tada očekujemo veće brojno stanje ljudi koji će kako profesionalno, tako i rekreativno moći da se bave veslanjem – rekao je Simeunović.

Članovi kluba će od januara preći u veslački centar Sase, a u martu će se vršiti upis novih članova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dejan Jovičić

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dejan Jovičić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,