Čajniče nakon sibirskih minusa

17. januara 2017. 058.ba

vitko-dacevic

ČAJNIČE – Dugotrajni sibirski minusi jenjavaju, što se može primjetiti i na mjernim instrumentima, kao i živosti građana na ulicama.

Temperatura je znatno porasla, ali su i nestali sa porastom temperature, određeni nedostaci u vitalnom funkcionisanju, za potrebe građana.

Prema riječima načelnika štaba za vanredne situcije Vitka Dačevića, sistem grijanja u četiri stambena objekta je poboljšan, kao i vodosnadbjevanje u određenim zonama, grada, zbog boljeg dotoka vode na izvorištima, što će dovesti do urednijeg snadbijevanja građana pitkom vodom.

On je dodao da je Dom zdravlja do sada uredno funkcionisao, kao i područne ambulante Miljeno i Zaborak, te da je napajanje građana električnom energijom u vrijeme niskih minusa bilo uredno bez kvarova na sistemu, što je omogućilo građanima za alternativno grijanje stambenih prostora.

„Sve putne komunikacije do mjesnih zajednica, i naseljenih ruralnih područja su prohodni i u funkciji. Ako ovako vrijeme potraje sa slabim snježnim padavinama i relativno povoljnim temperaturama, početak rada obrazovnih institucija će se odvijati u normalnim uslovima“-istakao je Dačević.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,