Dobar uspjeh mladih fudbalera Bambi Sokola na Božićnom turniru u Rogatici

14. јануара 2017. 058.ba

bambi-soko-2017

DVIJE MEDALjE U JAKOJ KONKURENCIJI

VIŠEGRAD – Na Božićnom turniru, koji je u Rogatici održan od 10. do 14. januara 2017. godine, mališani BAMBI SOKOLA su osvojili dvije medalje u dvije starosne kategorije.

Srebrnu medalju osvojila je ekipa 2002/2003 godišta. Prvo mjesto je zauzela ekipa FK Mladosti iz Rogatice, dok je ekipa FK Stakorine iz Čajniča zauzela treće mjesto. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Boris Tanović iz Bambi Sokola.

Bronzanu medalju osvojila je generacija Bambi Sokola 2007/2008 godišta. Prvo mjesto u ovoj uzrasnoj kategoriji osvojili su mališani iz ekipe Goražda, dok su drugi bili mladi fudbaleri Rogatičke Mladosti.

Na turniru je učstvpvala i ekipa 2005/2006 godišta koja je zauzela četvrto mjesto.

Turnir u organizaciji FK Mladost je bio dobro organizovan i okupio je više od 30 ekipa mladih fudbalera.

U ume svih fudbalera i uprave BAMBI SOKO građanima Višegrada čestita PRAVOSLAVNU NOVU 2017. GODINU.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: