Inicijativa za promjenu imena stadiona

28. јануара 2017. 058.ba

stadion-u-cajnicu-stakorine

ČAJNIČE – Pokrenuta je inicijativa za promjenu naziva gradskog stadiona „Rakovice“. Ideja je da stadion u buduće nosi ime po pokojnom Mladenu Obrenoviću-Breni.

Konstantin Katana, osnivač Memorijala „Mladen Obrenović-Brena“ kaže:

„Ideja postoji već duže vremena, ali se sada krenulo u realizaciju. Čim sam pokrenuo turnir ova ideja je rasla u mene iz dana u dan, i predočio sam je upravi i igračima. Svi su saglasni i da kroz turnir i kroz ime stadiona vječno se sjećamo i pominjemo Mladena, jer kroz takve stvari ljudi žive među nama, iako ih nema više. Imamo podršku od skupštine kluba, igrača bivših i sadašnjih. Što se nas tiče odradili smo taj posao već. Ostalo je na čelnicima grada hoće li prihvatiti to iako i za to vec imamo podršku i potpise članova skupštine Upravnog odbora. Po statutu kluba mi kao klub možemo uz svu ovu podrsku promjentii naziv, ali pošto je vlasnik kluba opština, hocemo i podršku vlasti za ovo sve.“

Podjećamo da je Mladen Obrenović dječak koji je preminuo na fudbalskom terenu u Beogradu 2003. godine. Ponikao je u FK „Stakorina“, koja danas u njegovo ime organizuje Memorijalni turnir za mlađe kategorije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,