„Kafe Galerija“ pobjednik Božićnog turnira

opstinavisegrad.com - 06. januara 2017. 058.ba

kafe-galerija-bozicni-turnir

VIŠEGRAD – Ekipa „Kafe Galerija“ pobjednik je ovogodišnjeg Božićnog turnira u malom fudbalu, održanom u Višegradu.

Fudbaleri ekipe „Kafe Galerija“ iz Višegrada savladali su u finalu ekipu „Mokrogorske škole Menadžmenta“ iz Mokre Gore. Treće mjesto prilalo je ekipi Sportske kladinonice „Astra“ iz Rudog.

Pobjednički pehar jubilarnog turnira, u organizaciji opštine Višegrad, uručio je načelnik opštine Mladen Đurević, koji je pobjedničkom sastavu, osim pehara i diplome, uručio i novčanu nagradu od 1.500 KM. Drugoplasirani na turniru su nagrađeni sa 800 KM, a trećeplasiranima je pripalo 400 KM.

Đurević je uručio diplomu, figuru fudbalera i 100 KM najboljem strijelcu turnira Daliboru Damjanoviću iz ekipe „Kafe Galerija“, najboljem golmanu Marku Pljevaljčiću iz ekipe „Kafe Galerija“ i Aleksandru Pajoviću iz ekipe „Mokrogorske škole Menadžmenta“ proglašenom za najboljeg igrača turnira.

Na turniru, koji je počeo 25. decembra učestvovalo je 10 ekipa, a sportska dvorana je brojala više od 800 posjetilaca u završnoj večeri.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,