Karatisti kluba „Nipon“ polagali za karate zvanja

08. januara 2017. 058.ba

karatisti-cajnica

ČAJNIČE – Karate klub ”Nipon” 28.12.2016. u SŠC „Petar Petrović Njegoš“, održao je polaganje za učenička karate zvanja, odnosno polaganje za početničke i više pojaseve, žuti, crveni i zeleni.

Ispit, kome je pristupilo ukupno 20 kandidata, članova Karate kluba ”Nipon”, održao je trener Mladen Radović, uz asistenciju trenera Dragana Kovača.

Inače, polaganje predstavlja demonstraciju znanja, te se održava na način da svaki kandidat izvodi program polaganja za određeno karate zvanje, dok ispitivač ocjenjuje njegovu izvedbu.

Svi karatisti su savladali vještine i uspješno položili. Djeca su prikazala veliki talenat tako je i komisija zadovoljna sa prikazanim polaganjem.

Sa održanim polaganjem je i završena sezona i članovi karate kluba „Nipon“ idu na raspust do početka februara kada je zakazno okupljanje i start nove takmičarske sezone.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: