Odigrana predstava „Kad su se djeca igrala rata“

SRNA - Jovana Borovčanin - 30. januara 2017. 058.ba

Predstava u Rudom

RUDO – Članovi dramske sekcije Doma kulture „Prosvjeta“ u Rudom odigrali su sinoć predstavu „Kad su se djeca igrala rata“ koju su režirali studenti Jovana Ostojić i Bojan Bjelić.

Ostojićeva, koja je i autor teksta, rekla je da je predstava rađena prema tekstu nagrađenom na konkursu među 2.000 literarnih radova.

„Sigurni smo da su u predstavi uživale sve generacije, pogotovo one rođene između šezdesetih i osamdesetih godina prošlog vijeka koje su odrasle igrajući se Indijanaca i kauboja“, navela je Ostojićeva.

Ona je dodala da su mladi glumci ozbiljno shvatili svoje uloge i da su tokom pripreme predstave pokazali ozbiljnost i ogromnu želju za radom.

Ostojićeva kaže da je ovo druga predstava koju pripremaju mladi umjetnici iz Rudog, što govori o tome da su ozbiljni u namjeri da uspostave omladinsku amatersku pozorišnu scenu i ponude nove autorske sadržaje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: