Rogatica – PDP zadovoljan 2016. godinom

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 01. januara 2017. 058.ba

pdp-rogatica-1

ROGATICA – Kraj godine je vrijeme kad se svode računi rada u protekloj i utvrđuju planovi za nastupajuću godinu.

Učinili su to i članovi Opštinskog odbora Partije demokratskog progresa (PDP) u Rogatici.

U predvečerje Nove godine okupili su se u proširenom sastavu u bijeloj Sali motela „Park“ i onako s nogu, uz čašicu razovora i prijatnog ćaskanja, u najkraće sumirali 2016. u kojoj je, kako je rekao u progodnom govoru predsjednik Opoštinskog odbora Đoko Razdoljac, PDP ostvario značajne rezultate. Prije svega to se odnosi na lokalne izbore u kojom su dobili tri odbornika sa kojim je PDP čvrsto stao na treće mjestu u opštinskom parlamentu, odmah iza SNSD i SDS-a.

pdp-rogatica-2

Mudrom politikom Opštinskog odbora, naglasio je njegov predsjednik, PDP je ušao i u poziciju opštinske vlasti što će omogućiti novu afirmaciju i Partije i njenih članova.

Što se tiče planova u Novoj i narednim godinama, Razdoljac je rekao da je cilj PDP-a da na narednim izboprima postane druga stranka po rejtingu i jačini u opštini, što je pozdravljeno dugotrajnim aplauzom prisutnih na ovom skupu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,