Članovi VK „Jedrina“ spremni za prvo takmičenje

16. februara 2017. 058.ba

veslanje-2

VIŠEGRAD – Mladi članovi veslačkog kluba „Jedrina“ iz Višegrada vrijedno se spremaju za svoje prvo takmičenje, Prvenstvo Srbije na ergometrima u Novom Sadu.

U sali SŠC „Ivo Andrić“ veslači vrše poslednje pripreme za takmičenje, na kom će njih 11 uzeti učešće i to svi u pojedinačnoj kategoriji.

– Oni će se takmičiti u tri kategorije i to kadeta, pionira i juniora u standarnoj dužini trke od 2000m. Zadovoljan sam dosadašnjim radom u klubu, pošto je počeo sa radom tek u novembru, a djeca će se takmičiti protiv svojih vršnjaka koji duže vrijeme već treniraju. S obzirom da je konkurencija dosta jaka, očekujemo da se plasiraju u prvih deset – rekao je trener Aleksandar Simeunović.

Takmičarka Jelena Rađen ističe da se nada dobrom rezultatu pošto su vrijedno radili, a Aleksa Đurović kaže da mu se veslanje sviđa kao sport i da jedva čeka da počnu treninzi na vodi.

Prvenstvo Srbije na egrometrima održaće se 26. februara u Novom Sadu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dejan Jovičić

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dejan Jovičić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: