Đurević sa direktorom „Unis-Usha“ o proširenju proizvodnje

19. februara 2017. 058.ba

Mandic i Djurevic

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević razgovarao je danas sa direktorom višegradske fabrike čeličnih užadi „Unis-Usha“ Aleksandrom Mandićem o mogućnostima proširenja proizvodnje i novog zapošljavanja u ovoj fabrici.

Đurević je rekao novinarima da je riječ o nastavku obilaska ovog preduzeća, s ciljem upoznavanja rada i problema sa kojima se susreće njegovo rukovodstvo.

„Ovo je fabrika sa dugom istorijom i posebno kvalitetnim proizvodima. Zadovoljan sam kapacitetima kojima raspolaže i raduje me mogućnost proširenja i zapošljavanja novih radnika“, naglasio je Đurević.

Mandić kaže da je ovo prva posjeta načelnika i rukovodstva opštine Višegrad fabrici „Unis-Usha“.

„Izuzetno mi je drago da je načelnik pokazao interesovanje za privredne subjekte koji djeluju na području naše opštine“, istakao je Mandić.

Fabrika čeličnih užadi „Unis-Usha“ iz Višegrada zapošljava 70 radnika i prepoznatljiva je kao renomirani proizvođač čeličnih užadi u ovom dijelu Evrope.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,