Novo rukovodstvo FK Mladost

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 08. februara 2017. 058.ba

FK Mladost (1)

ROGATICA – Nakon što su poslije kolektivne ostavke razriješeni dosadašnja skupštine i predsjednik kluba Brane Puhalac, u Rogatici su izabrani nova skupština FK Mladost koja broji 15 članova i novi predsjednik kluba.

Za predsjednika Skupštine ponovo je izabran Goran Jakovljević, nekadašnji fudbaler, a za predsjednika Kluba i Upravnog odbora Željko Ćuzulan, kome će u radu pomagati Mišo Sokolović, Mladen Lakić, Brane Racković, Duško Ikonić, Danko Bašević i Darko Žižović.

Šef stručnog štaba svih selekcija i trener prvog tima koji se takmiči u Drugoj fudbalskoj ligi Republike Srpske, grupa istok, ostao je Danko Cerović, dok će mlade selekcije i dalje voditi Mladen Simsija, Jadranko Janjić, Slavko Obrenović i Dragan Jovanović.

Danko Cerović je zadućen da pod hitno izvrši prozivku prvog tima i počne sa pripremama za proljećnu sezonu koja počinje 11. marta, a Mladost sa skorom od jesenjih 20 bodova u prvom kolu na svom stadionu u Rogatici sastaće se sa Ilićkom 01 iz Brčkog.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,