Počinje tromjesečni program pripreme djece za polazak u školu

SRNA - 28. februara 2017. 058.ba

Obdaniste vrtic u Cajnicu

ČAJNIČE – U Dječiji vrtić „Bajka“ u Čajniču prijavljeno je 43 mališana za tromjesečni program pripreme djece za polazak u osnovnu školu u narednoj školskoj godini, izjavio je direktor vrtića Vukašin Katana.

„Upis u predškolski program se završava danas, a škola počinje sutra. Upisana djeca će činiti jednu grupu koja će raditi svakog radnog dana po tri sata“, rekao je Katana.

On je naveo da će djecu pokušati da uključe u sve projekte koje provode u vrtiću, među kojima je učenje engleskog jezika i jednodnevne ekskurzije.

Prema njegovim riječima, program pripreme djece pred polazak u školu ove godine je besplatan.

On je podsjetio da Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske snosi troškove angažovanja vaspitača, koji je na Birou za zapošljavanje, a obezbjeđuje i potrebna sredstva za rad.

Katana je istakao da im je cilj da stvore što bolje uslove za boravak djece, tako da će ovu godinu posvetiti opremanju ove predškolske ustanove, i dodao da vrtić ima dobru saradnju sa opštinom Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: