Premijera filma “Na mliječnom putu” 2. marta

21.02.2017.

na-mlijecnom-putu

PREMIJERA FILMA 02. MARTA U 20:00h

U bioskopu „Doli bel“ u Andrićgradu, 2. marta u 20 časova premijerno će biti prikazan najnoviji film Emira Kusturice „Na mliječnom putu“.

Premijera u Andrićgradu dolazi posle prikazivanja ovog filma na filmskom festivalu u Veneciji, na festivalu Kustendorf na Mećavniku, i na FEST-u u Beogradu.

Film „Na mliječnom putu“ u bioskope u Srbiji ulazi od 25. febrara. Film se prikazuje u više od 20 zemalja u svijetu, pored ostalog i u velikom broju bioskopa u Moskvi.

Karte možete kupiti svakog dana na blagajni multipleksa „Doli bel“ od 17:00 časova.

Rezervacije karata možete izvršiti na broj +387/66/234-535. Pošaljite putem SMS-a Vaše ime, prezime, datum projekcije i broj karata.

Rezervacije važe 30 minuta do početka projekcije za koju ste izvršili rezervaciju.

Dobro došli u multipleks „Doli bel“ Andrićgrad

SADRŽAJ FILMA:

Ratno je proleće. Svakog dana, mlekadžija prelazi borbenu liniju na magarcu izbegavajući metke kako bi preneo svoj dragoceni tovar vojnicima. U toj misiji prati ga sreća, voli ga prelepa seljanka, pred njim je mirna budućnost… i sve biva baš tako do dolaska misteriozne Italijanke koja će preokrenuti njegov život naglavačke.

Tu otpočinje priča o strastvenoj i zabranjenoj ljubavi koja će ih oboje ubaciti u niz fantastičnih i opasnih avantura. Pridružiće im se sudbina i čini se da niko i ništa neće moći da ih zaustavi…

IZVORNO IME: Na mlečnom putu
REŽIJA: Emir Kusturica
SCENARIO: Emir Kusturica
ULOGE: Monica Bellucci, Emir Kusturica, Sergej Trifunović, Sloboda Mićalović
FESTIVALI: Venecija

FILMOGRAFIJA:
2016 On the Milky Way / Na Mliječnom putu, 2007 Zavet / Promise Me This, 2004 Život je čudo / Life is a Miracle, 1998 Crna mačka, beli mačor / Black Cat, White Cat, 1995 Underground / Podzemlje, 1993 Arizona Dream, 1988 Dom za vešanje / Time of the Gypsies, 1985 Otac na službenom putu / When Father Was Away on Business, 1981 Sjećaš li se Dolly Bell? / Do You Remember Dolly Bell?

FOTOGRAFIJA: Martin Šec, Goran Volarević
MONTAŽA: Svetolik Zajc
MUZIKA: Stribor Kusturica
PRODUCENT: Lucas Akoskin, Alex Garcia, Paula Vaccaro
PPRODUKCIJA: BN Films, Pinball London, Rasta Internacional
TRAJANjE: 2h 20min
CIJENA: 4 KM