Prozivka i u FK Mladost Rogatica – Na okupu 15 fudbalera

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 12. februara 2017. 058.ba

prozivka-fk-mladost-1

ROGATICA – Sa pripremama za nastavak prvennstva u Drugoj fudbalskoj ligi Republike Srpske grupa istok, juče, subota, 11. februara. počela je i ekipa FK Mladost iz Rogatice. Prvoj prozivci i treningu javilo se 15 fudbalera, od kojih su 12 igrali i prošle sezone, a Stefan Obradović, Srđan Šarenac i Jovan Rajak došli su iz omladinskog pogona, reče šef stručnog štaba i trener prvog tima Danko Cerović.

prozivka-fk-mladost-2

– Pošto smo sa pripremama počeli prilično kasno, a fudbaleri su se proteklih mjesec-dva, prilično opustili, provešćemo ih radeći svakog dana osim nedjelje, na našim terenima u okviru Sportsko-rekreacionog centra u Rogatici. Cilj nam je da ekipu fizički što bolje pripremimo, a rad sa loptom će nam biti u drugom planu, naglasio je trener Cerović, koji se nada da će se ekipi priključiti i još nekoliko „starih“ fudbalera, jer niko nije zatražio ispisnicu za prelazak u neki drugi klub.

prozivka-fk-mladost-3

Prvom okupljanju fudbalera Mladosti obratio se i novoizabrani predsjednik kluba Željko Ćuzulan koji im je poželio sreću, zdravlje, što manje povreda i neopravdanih kartona, ali i upoznao sa činjenicom da je klub u vrlo teškom finansijskom položaju zbog naslijeđenih dugova iz prošlog dijela prvenstva. To je, naglasio je on, problem uprave a na fudbalerima je da se u granicama mogućnosti što bolje pripreme i sa fondom bodova iz jesenjeg dijela sezone obezbijede opstanak u ligi kao višegodišnji cilj kluba na čelu sa upravom i brojnih ljubitelja fudbala u našem gradu.

prozivka-fk-mladost-4

Predsjednik je naglasio da je odluka uprave da se neće ići na angažovanje fudbalera iz drugih sredina. Oslonac će biti na vlastite snage po cijenu i lošijih rezultata ove sezone, ali će zato pravi rezultati doći iduće i narednih sezone, jer na vrata prvog tima kuca veliki broj talentovanih fudbelera iz omladinskih selekcija.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,