H.Z. doveo u zabludu zaposlene u policijskoj stanici

SRNA - 17. marta 2017. 058.ba

Policija

VIŠEGRAD – Policija u Višegradu podnijela je Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica čiji su inicijali H.Z. zbog sumnje da je svjesno doveo u zabludu zaposlene u ovoj policijskoj stanici.

Osumnjičeni je u decembru 2016. godine policiji u Višegradu prijavio da je izgubio vozačku dozvolu i podnio zahtjev za zamjenu, nakon čega je preuzeo novu vozačku dozvolu.

U februaru 2017. godine Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, uz akt Ministarstva inostranih poslova BiH, dostavljena je vozačka dozvola na ime lica čiji su inicijali H.Z, uz obavještenje nadležnog organa Austrije o izrečenoj mjeri oduzimanja tog dokumenta zbog zdravstvenih razloga.

U saopštenju se navodi da je osumnjičeni na taj način počinio krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: