Humanitarna izložba „Srcem za Sofiju“

31. марта 2017. 058.ba

za-sofiju-u-cajnicu

ČAJNIČE – Narodna Biblioteka u Čajniču, otvorila je danas prodajnu izložbu humanitarnog karaktera, srcem za Sofiju, na kojoj su izloženi radovi učenika osnovne i srednje škole, koje su oni sami pravili prethodnih dana. Sav prihod od prodaje biće doniran za liječenje male Sofije.

Iz Narodne biblioteke su pozvali sve građane da se pridruže akciji „Srcem za Sofiju“.

Trogodišnjoj djevojčici Sofiji Mićević iz Banjaluke, koja boluje od akutne limFoblastne leukemije, hitno je potrebna pomoć dobrih ljudi za dalje liječenje koje je jedino moguće u Americi.

SoFija je sa nepuna četiri mjeseca oboljela od akutne limFoblastne leukemije i već dvije i po godine se kao prava mala lavica bori s opakom bolešću.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,