Modernizacija m:telove mreže u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 30. марта 2017. 058.ba

rogatica-polaganje-optickih-kablova3-1

OPTIČKIM KABLOVIMA DO BOLjE TELEFONIJE

ROGATICA – Kompanija m:tel u saradnji sa opštinskom upravom u Rogatici konstantno poklanja veliku pažnju razvoju i unapređenju infrastrukture u oblasti telefonije u ovoj lokalnoj zajednici. Cilj je da se korisnicima njegovih usluga i svim građanima obezbjedi savremeni i pouzdani telekomunikacioni servisi.

To potvrđuju i radovi koji se ovih dana izvode u naselju Trg oslobodilaca u Rogatici sa preko 300 stanova u pet stambenih zgrada u kojim će, kako reče Milica Stojaković, portparol u m:telu Banja Luka, biti omogućeno povezivanje pretplatnika preko optičkih kablova putem FTTH tehnologije i rekonstrukcije pristupnih mreža u naseljima Kovanj i Gračanica.

rogatica-polaganje-optickih-kablova3-2

Ovo je, rekoše još u m:telu, nastavak radova na razvoju i modernizaciji telekomunikacione mreže u cijeloj opštini Rogatica sa značajnim finansijskim ulaganjima. Prošle godine urađena je rekonstrukcija mreže u Rogatici i naseljima Zaganovići i „Rudo“. Time je omogućen pristup internetu velikom brzinom, brži prenos podataka putem mobilne mreže i korišćenje ostalih servisa koji se nalaze u ponudi kompanije m:tel s krajnjim ciljem da se obezbijedi brža i efikasnija komunikacija sa pretplatnicima u zemlji i svijetu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: