Osmi mart u Rogatici – Pokloni majkama heroja

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 07. marta 2017. 058.ba

pokloni-majkama-heroja-1

ROGATICA – Povodom 8. marta Međunarodnog dana žena prigodni poklon-paketi,koje je obezbijedio načelnik opštine Milorad Jagodić, uručeni su juče i danas majkama i suprugama poginulih boraca i jednom broju žena koje su u toku posljednjeg rata ostale same i nemaju nikoga od najbliže rodbine da im se nađe pri ruci.

Ovaj skroman osmomartovski poklon dobile su Bobana Bjelaković, koja je ostala bez sina Slaviše, kćerke Sonje i supruga Radenka, Rada Ljubinac, koja je ostale bez jedinca sina Boška, Dobrila Perović bez oca Milomira-Miće Obradovića, majke Zorke, sestre Danijele, brata Darka i supruga Gorana.

pokloni-majkama-heroja

Načelnikov poklon dobiule su još i Desa Rajić, Rajka Nešković, Kristina Delić, Stana Tošić, Milanka Hršum i Slavica Delić, a uz čestitke za 8. mart uručile su ga zamjenica načelnika opštine Jelena Karadžić i članice Udruženja žena „Rogatica“ Bogdanka Jolović i Slavica Despotović.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: