Poznati izvođači OK festa: Van Gog, Dubioza, Let 3, Disciplina kičme, Urban, Josipa Lisac…

01.03.2017.

Photo-OK-Fest-2017

FOČA – Dubioza kolektiv, Van Gog, Let 3, Disciplina kičme, Del arno bend, Psihomodo pop samo su neki od izvođača koji će nastupiti na četvrtom „Nektar OK festu“ na Tjentištu od 30. juna do 2. jula ove godine.

Na spisku izvođača, koji su organizatori danas objavili, nalaze se i Deca loših muzičara, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Josipa Lisac, Urban & 4/Damir Urban /, I-plej, TBF, Strejt džekin, Džastins Džonson.

Organizatori su saopštili da ljubitelje zabave, avanture, prirode i odlične muzike i ovoga ljeta očekuju odličan provod i fenomenalni izvođači u neponovljivom prirodnom ambijentu Nacionalnog parka „Sutjeska“ na Tjentištu.

„Ono što ovaj festival izdvaja od drugih, osim jedinstvenog ambijenta, svakako su raznovrsni sadržaji koji posjetiocima boravak na festivalu čine nezaboravnim. I ove godine organizatori će se potruditi da publika osim u bogatom muzičkom programu uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima, kao što su rafting, planinarenje, panel diskusije, te projekcije evropskih i svjetskih filmskih ostvarenja, koje realizujemo na OK sinema stejdžu“, navode organizatori.

Za sve one koji ne žele da propuste šarenilo sadržaja koje ih očekuje na ovogodišnjem “Nektar OK festu” od danas su u „first minute“ ponudi „OK paketi“ o kojima se više informacija može potražiti na zvaničnoj stranici festivala okfest.net.

„Ne propusti odličan provod koji te i ovoga ljeta čeka u NP „Sutjeska“, osjeti magiju prirode i jedinstveni spoj avanture i zabave. Budi OK, dođi na Tjentište“, stoji u pozivu organizatora.