Sezonski posao za 30 radnika

SRNA - Aleksandra Janković - 09. marta 2017. 058.ba

Foca panorama

FOČA – Opština Foča objavila je javni poziv za četvoromjesečni posao uređenja javnih površina za 30 radnika u okviru projekta „Zajedno do posla“.

Projekat je dio programa „Lokalni integrisani razvoj“ koji finansira EU, a realizuje UNDP u saradnji sa resornim entitetskim i ministarstvom na nivou BiH.

Cilj projekta je zapošljavanje socijalno ugroženih i dugotrajno nezaposlenih osoba koje su na evidenciji Biroa za zapošljavanje duže od 12 mjeseci, a koje će biti angažovane na poslovima uređenja obala rijeka Drine i Ćehotine u gradskoj zoni, parkova i drugih zelenih površina u gradu i prigradskim naseljima, kao i na uređenju cvijetnih površina, fontana, terasa i drugih površina.

„Vremenski okvir trajanja projektne podrške odabranim korisnicima je od aprila do septembra, a pravo učešća imaju sva fizička lica koja ispunjavaju opšte i dodatne kriterijume sa područja opštine Foča“, saopšteno je iz te opštine.

Obrazac i prijava za projekat „Zajedno do posla“ može se preuzeti u šalter-sali opštine svakim radnim danom, a rok za podnošenje prijava i potrebne prateće dokumentacije je 17. mart.

Opština Foča jedna je od pet lokalnih zajednica čiji je projekat odabran na javnom pozivu UNDP-a u okviru programa „Lokalni integrisani razvoj“, a koji će biti podržan u ovoj godini.

Ukupna vrijednost odabranih pet projekata iznosi 380.000 KM, od čega EU finansira 250.000 KM, a lokalne zajednice 130.000 KM.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: