11. Vaskršnja tucijada i turnir na male golove u Dobrunskoj Rijeci

15. aprila 2017. 058.ba

Tucijada u Dobrunskoj rijeci 2

VIŠEGRAD – Srpsko sokolsko društvo „Soko“ Dobrun i Manastir „Svetog Nikolaja“ Dobrunska Rijeka, drugog dana Vaskrsa, ponedeljak, 17. aprila sa početkom u 10,00 časova, u manastirskoj porti u Dobrunskoj Rijeci, organizuju 11. Vaskršnju tucijadu.

Učesnici ove tradicionalne manifestacije takmičiće se u tucanju farbanih jaja, a biće organizovan i izbor najljepših farbanih i šaranih jaja.

Najuspješnijim će pripasti prigodne nagrade organizatora, a takmičenjem će, prema utvrđenom Pravilniku, rukovoditi žiri Sokola.
Nakon tucijade održaće se i turnir na male golove za pjetliće i kadete.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,