„Krpljenje“ ulice Srpske sloge u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 15. aprila 2017. 058.ba

asfaltiranje-u-rogatici-1

ROGATICA – U Ulici Srpske sloge, koja je i glavna ulica u Rogatici, radnici „Romanijka puteva“ intenzivno rade na „krpljenju“ udarnih rupa i popravljaju druga oštećenja na magistralnom putu M-19/3 Podromanija – Sastavci koji prolazi kroz centar Rogatice kao naselja.

– Ovo je, reče šef radilišta Vaso Škoro, dio redovnih proljećnih radova na održavanju ovog i ostalih magistralknih i regionalnih puteva Sarajevsko-romanijske regije i Višegrada za račun JP „Putevi Republike Srpske“. Ovdje smo „napali“ 3,5 kilometara magistralnog puta kroz naselje Rogatica i polaže se asfalt-beton kategorije AB-16 na rupe koje su nastele tokom zimske eksploatcije ovog frekventnog puta.

asfaltiranje-u-rogatici-2

Pošto je zbog radova usporen saobraćaj kroz naselje, odnosno prilaz i izlaz iz njega, izvođač radova moli vozače, ali i pješake i ostale učesnika u saobraćaju, za razumjevanje i stroljenje, a oni čine sve da poslove obave u što kraćem roku na zadovoljstvo svih.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: