Nipon se sprema za naredni turnir

04.04.2017.

mladen-radovic-karate

ČAJNIČE – Karate klub “Nipon” iz Čajniča učestvovaće na turniru u Vrnjačkoj Banji 24. aprila. Sjajna djeca koju vodi odlični trener Mladen Radović, nosilac crnog pojasa prvi dan, bivši reprezentativac Srbije i vicešampion svijeta.

On ističe kako je zadovoljan sezonom i radom, i osvrće se na predhodni turnir održan prošle sedmice u Mećavniku gdje su mlađi uzrasti čajničkog kluba osvojili čak 12 medalja:

“Međunarodni karate turnir u organizaciji KK “Mećavnik” i gospodina Emira Kusturice, bio je sjajna uvertira za ostatak sezone i turnire koji slijede. Izuzetno sam zadovoljan brojem osvojenih medalja. To pokazuje da svi zajedno, radimo dobar posao. Talenta ima na pretek, ni rad ne manjka, i zbog te kombinacije ni rezultat ne može izostati. Ova djeca su sjajna i ponosim se činjenicom da sam ih uveo u svijet ovog zdravog sporta. Jedan od bitnijih turnira na kojem ćemo učestvovati jeste Međunarodni turnir u Vrnjačkoj Banji 23 . aprila. Već vrijedno treniramo i bićemo spremni za još jednu žetvu medalja.”, kaže sjajni trener Radović.

Jedna od osvajača medalja na predhodnom turniru bila je i djevojčica koja praktično živi sport, jer trenira više sportova. Riječ je o malenom, ali odličnoj Srđani Tansković. Ona je još jedan u nizu bisera raskošnog čajničkog talenta.

Osvajač zlatne medalje u Mećavniku kaže:

“Prezadovoljna sam svojim uspjehom . Ova zlatna medalja me motiviše da još više e radim i treniram, ali ovo ne bih i uspjela da nisam uložila trud i rad. Naravno u tome su mi pomagali treneri Mladen Radović i Dragan Kovač.”

Ko zna možda neko od ove sjajne djeca budemo gledali na Oi Tokio 2020 godine, gdje bi karate trebao konačno postati olimpijski sport.