U Dobrunskoj Rijeci održana 11. Vaskršnja tucijada

17. aprila 2017. 058.ba

tucijada-u-dobrunskoj-rijeci-1

PRVE NAGRADE VANjI KOKOŠAR I MARTINI SAMARDžIĆ

VIŠEGRAD – Pobjednik 11. Vaskršnje tucijade u Dobrunskoj Rijeci, koju tradicionalno organizuju Srpsko sokolsko društvo „Soko“ i Manastir „Svetog Nikolaja“, je Vanja Kokošar iz Višegrada. U konkurenciji 40 učesnika drugo mjesto osvojio je Slađan Simić.

tucijada-u-dobrunskoj-rijeci-2

Prvu nagradu za najljepše ručno šarano Vaskršnje jaje osvojila je Martina Samardžić, druga je bila Sanja Kokošar, a treći Petar Andžić.

Najuspješnijim takmičarima organizatori su uručili diplome, skromne novčane nagrade i prigodne poklone.

Zbog raskvašenog terena nije održano takmičenje mladih fudbalera na male golove.

tucijada-u-dobrunskoj-rijeci-3

Vaskršnjoj tucijadi, koja je održana drugog dana Vaskrsa, predhopdila je sveta liturgija kojoj je u manastirskoj crkvi u Dobrunskoj Rijec prisustvovao veliki broj pravoslavnih vjernika sa područja Višegrada i Rudog.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,