Novo rukovodstvo Ujedinjene Srpske u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 09. maja 2017. 058.ba

Rogatica-panorama

ROGATICA – U okviru priprema za predstojeću redovnu skupštinu Ujedinjene Srpske, koja će se iduće nedjelje, 14. maja, održati u Banja Luci, u Rogatici je održana izborna skupština Opštinske organizacije ove u opštini jedne od najmlađih političkih stranaka.

Uz razmatranje izvještaja o jednogodišnjem radu, na skupštini je, kako reče predsjednik Opštinskog odbora Milorad Sokolović, usvojen orjentacioni program rada za tekuću godinu, U njemu je posebna pažnja posvećena omasovljenju stranke uključivanjem novih članova posebno iz redova mladih kako bi stranka što spremnije dočekala predstojeće opšte izbore 2018. godine.

Na skupštini su izabrani novi Opštinski i Nadzorni odbor i Statutarna komisija. Za predsjednika Opštinskog odbora ponovo je izabran Milorad Sokolović, a njegovi zamjenici biće Jadranka Bojović i Dušan Janković.

Kao delegati na predstojećoj skupštini Ujedinjene Srpske izabrani su Jadranka Bojović, Dragan Sokolović, Jelena Cicović i Miloš Ljubinac.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,