Remi Sutjeske na domaćem terenu

14.05.2017.

Stadion Sutjeske u Foci

FOČA – Na Gradskom stadionu u Foči sve je riješeno u prvih deset minuta utakmice. Domaći tim je iz prve ozbiljnije akcije stigao do vođstva, konfuziju u odbrasni gostiju je iskoristio Blagojević i poslao loptu iza leđa nemoćnog Petrovića.

Radost Fočaka je terajala sam šest minuta,nakon kornera u kaznenom prostoru domaćeg tma nabolje se snašao Sladojević i zatresao mrežu Sutjeske. Gosti su mogli stići do vođstva u 30 .minutu kada je Savanović pogodio prečku.

Slično je bilo i na početku drugog dijela, Kršić je izbio sam pred domaćeg golmana Milanovića koji je odličnom intervencijom spasio svoju mrežu. Minut kasnije Sutjeska je propustila najbolju priliku za pobedu, u kaznenom prostoru gostiju fauliran je Sekulović, sudija Lazić je pokazao na bijelu taačku a udarac Šuke sa 11 metara odbranio je Petrović.

Od 72. minuta domaći tim je bio brojčano slabiji jer je isključen Blagojevi, pa su gosti imali potpunu inicijativu. Ipak Sutjeska je na golu imala izuzetno raspoloženog Adrijana Milanovića koji je u tri navrata spasio svoj gol, prvi put u 78. minutu je nadmudrio Mirkovića potom u 84. kada je odbranil šut Đukarića i konačno u 88. minutu je osujetio i pokušaj Mlabašića.