U Čajniču je održana godišnja Skupština Planinarskog društva „Vijogor“

05. maja 2017. 058.ba

vijogor-skupstina

ČAJNIČE – Članovi Planinarskog društva „Vijogor“ iz Čajniča za naredni period planirali su markiranje staza prema mjestu Stražica u selu Ponikve, gdje će im se pridružiti i četrdesetak planinara iz Kragujevca, rekao Mirko Živković, koji je izabran za predsjednika ovog društva.

On je pozvao sve ljude koji vole planinarenje i prirodu da se učlane u Društvo.

Novoizabrani predsjednik Skupštine Planinarskog društva „Vijogor“ Marko Mićević istakao je da Društvo od osnivanja 2013. godine ozbiljno radi i da ga čine ljudi koji imaju energiju i ljubav prema planinarenju.

On je dodao da njihov rad podržavaju opština Čajniče i Šumsko gazdinstvo „Vučevica“.

U okviru Društva otvorena je i planinarska sekcija čiji su članovi učenici osnovne i srednje škole.

Članovi ovog društva učestvovali su u različitim republičkim akcijama, a neki od njih položili su ispit i dobili sertifikat Planinarskog saveza Republike Srpske za markiraoce planinarskih staza.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: