Uhapšen vozač iz Višegrada

18.05.2017.

Lisice

VIŠEGRAD – Višegradska policija uhapsila je vozača G.G. /56/ iz Višegrada koji je učestvovao u jučerašnjoj saobraćajnoj nezgodi na putu Brodar-Rudo u mjestu Brodar u kojoj je teško povrijeđena državljanka Srbije V.S, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskoj bolnici Foča, vozač iz Višegrada lišen je slobode jer je utvrđeno prisustvo alkohola u njegovom organizmu.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 14.35 časova, a u njoj su učestvovali V.E. /45/ iz Prijepolja sa putničkim automobilom marke “pasat”, iz kojeg je suvozač V.S. zadobio teške tjelesne povrede, i G.G. iz Višegrada sa putničkim vozilom marke “golf pet”, koji je zadobio lakše tjelesne povrede.

Povrijeđena V.S. je prevezena u Kantonalnu bolnicu Goražde gdje joj je ukazana medicinska pomoć, dok je vozač G.G. prevezen u Univerzitetsku bolnicu u Foči.

Nakon sudara, uviđaj je izvršila višegradska policija.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.