Dodik posjetio Hidroelektranu Višegrad

28.06.2017.

dodik-na-he-1

VIŠEGRAD – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjetio je danas preduzeće “Hidroelektrane na Drini” i razgovarao sa novoizabranim vršiocem dužnosti direktora ovog preduzeća Nedeljkom Perišićem.

“Ovom posjetom želim da dam podršku novom direktoru i želju za uspješan rad. Treba znati da mi podržavamo poslovnu politiku ovog preduzeća, koja je integrisana sa lokalnom zajednicom i koja će zajedno raditi sa načelnikom opštine i sa svim lokalnim važnim faktorima, kako bi se Višegrad i Andrićgrad i ukupan društveni život podigao na što veći kvalitet”, istakao je Dodik.

dodik-na-he

Prema njegovim riječima, u Višegradu je neophodno zapošljavati ljude.

“`Hidroelektrane na Drini` će mnogo više učiniti u ovom vremenu koje dolazi na integraciji sa lokalnom zajednicom”, poručio je Dodik.

Vršilac dužnosti direktora “Hidroelektrane na Drini” Nedeljko Perišić rekao je da mu je izuzetna čast i zadovoljstvo ugostiti predsjednika Republike Srpske.

“Drago mi je što imam podršku predsjednika Dodika. U toku je primopredaja, komisije rade svoj posao, nadam se da ću opravdati povjerenje koje sam dobio”, istakao je Perišić.