Humanitarna priredba

01. јуна 2017. 058.ba

humaniarna-priredba-u-cajnicu-1

ČAJNIČE – Večeras je u Čajniču humanost položila ispit. Večeras smo još jednom pokazali da bez obzira u kakvim vremenima živimo, naša ljudskost nikad ne zakaže. Možda nekada umorna odspava koji životni čin, ali uvijek će naći način da se trgne, dokaže i iskaže.

Humanitarnu priredbu u organizaciji OŠ „Jovan Dučić“ i odjeljenja V¹ podržali su mnogi Čajničani. Njen je cilj pomoć jednoj divnoj, lijepoj i izuzetno pametnoj djevojčici, Božici Popović.

humaniarna-priredba-u-cajnicu-2

Večeras je u kino sali Doma kulture „Filip Višnjić“ svirala „Košava“, ne vjetar sa Dunava već bend. Publiku su oduševili dječaci Aleksa Popović, i već sada virtuoz na harmonici Balša Kajević. Pjesmom su čak i nebo natjerali da pošalje kišu, i otjera sparinu Dejan Dačević, Njegoš Janjić, Milan Šekarić, i Đurđica Ivanović. Program je vodio orator i poeta Milenko Dačević, a KUD „Izvor“ svojim spletovima, od kojih su jedan izveli maturanti SŠC „Petar Petrović Njegoš“, još jednom demonstrirao sjaj tradicije.

humaniarna-priredba-u-cajnicu-3

Koncertu je prisustvovao i načelnik opštine, kao i heroj dana, malena Božica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,