Izvedena predstava „Ožalošćena porodica“

SRNA - Jovana Borovčanin - 11. јуна 2017. 058.ba

ozaloscena-porodica-u-andricgradu

ANDRIĆGRAD – Članovi Dramske sekcije Srednjoškolskog centra „Vasilije Ostroški“ sa Sokoca sinoć su u Andrićgradu izveli predstavu „Ožalošćena porodica“ po tekstu Branislava Nušića.

Vođa dramske sekcije Ivana Mojsilović rekla je da je ovo vanvremenska predstava, te da je Nušić odličan komediograf, koji je znao da stvori jasnu sliku mnetaliteta u kojem živimo.

„Ovo je priča o ožalošćenoj grupi ljudi koja dijeli bogatstvo koje nije njihovo i iščekuje nasljedstvo“, istakla je Mojsilovićeva i dodala da ih je publika dobro prihvatila.

Glumica Natalija Kanostrevac rekla je da tumači uloge Sarke, udovice, koja kao i svi ostali članovi porodice očekuje da će biti nasljednik.

„U toku predstave ona se nameće kao mogući nasljednik i sve do kraja je ubijeđena da će to i biti“, istakla je Kanostrevac.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: