Maturanti devetih razreda obilježili kraj devetogodišnjeg školovanja

01. јуна 2017. 058.ba

mali-maturanti-cajnice-2

ČAJNIČE – Maturanti devetih razreda danas su obilježili kraj devetogodišnjeg školovanja tako što su na majicama ispisali imena.

Maturanti su ponosno rekli da su zadnji dan osnovne škole obilježili lijepo i prikladno, te da se svečano matursko slavlje i obilježavanje održava 6. juna, kada će se oprostiti od svojih nastavnika.

mali-maturanti-cajnice-1

„Današnje vesele trenutke smo obilježili,ispisivanjem majica sa našim imenima kako bi nam ovaj dan ostao u sjećanju, dodajući da su mnogi od njih kroz proteklih devet godina školovanja stekli prave prijatelje koji će im zasigurno ostati prijatelji i u budućnosti-kažu maturanti.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,