Matursko veče srednjoškolaca u Rogatici [FOTO]

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 04. јуна 2017. 058.ba

maturanti-u-rogatici-1

SLAVLjE U MOTELU „PARK“

ROGATICA – Rastanak od srednje škole i djetinjstva 84 maturanta Srednjoškolskog centra „27. januar“ u Rogatici po trediciji obilježen je maturskom večeri u motelu „Park“ sinoć, 3. juna.

maturanti-u-rogatici-5

Iako im vrijeme nije bilo naklonjeno, zbogom srednjoj školi rekli su prvo defileom ulicama Rogatice u limuzinama posebno našminkanim za ovu svečanost, i pješice, pod kišobranima, od Doma kulture do motela „Park“, gdje je, nakon fotografisanja za uspomenu i dugio sjećanje sa prijateljima i rodbinom, veselje trajalo do kasno u noć. Pjevalo se,igralo, plesalo i na kraju ljubilo za do viđenja!

maturanti-u-rogatici-3

– Ove godine naš Centar napustilo je 84 maturanta. Među njima je 43 sa završenom gimnazijom opšteg smjera i 41 ekonomski tehničar. Srednju školu sa odličnim uspjehom završilo je 20 učenika, vrlo dobrih je 21, dobrih 17, dovoljnih 8 i nažalost 18 ih je sa nekon od slabih ocjena. Radi se o prosječnoj generaciji sa ocjenom 3,20, ali sa zapaženim vannastavnim aktivnostima učešćem na brojnim takmičenjima u humaniutarnim akcijama uz postizanje zapaženih rezultata, reče direktorka Centra Žaklina Lelek.

maturanti-u-rogatici-4

Rogatičke maturante pozdravio je načelnik opštine Milorad Jagodić i poželio im je sve najbolje u životu i nastavku školovanja sa željom da odu i vrate se tamo odakl su pošli, a opština će im u granicama mogućnosti na tom planu pružiti svaku pomoć.

maturanti-u-rogatici-2

maturanti-u-rogatici-6

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,