Podjela diploma srednjoškolcima [FOTO]

16. јуна 2017. 058.ba

diplome-srednjoskolcima-u-rogatici-1

ROGATICA – U Srednjoškolskom centru „27. Januar“ u Rogatici danas je održana mala svečanost. Povod je podjela diploma za 66 od ukupno 84 učenika u po dva odjeljenja gimnazije i ekonomskih tehničara koji su ove školske godine okončali srednjoškolsko obrazovanje.

diplome-srednjoskolcima-u-rogatici-2

Među onim koji su dobili diplome je i Dejana Obradović iz 4/1 razreda gimnazije, „vukovac“ i učenik generacije i još 13 učenika koji su završili četvrti razred sa ocjenom 5 i bili oslobođeni polaganja maturskog ispita.

diplome-srednjoskolcima-u-rogatici-3

Uz razredne starješine sva četiri odjeljenja maturanata, čestitke za uspješno školovanje, uz napomenu da se radi o dosta dobroj generaciji, i želju za dobro zdravlje i uspjeh u daljem školovanju i životu uputili su direktorka Centra Žaklina Lelek i pedagog Danijela Krsmanović.

diplome-srednjoskolcima-u-rogatici-4

Ovoj svečanosti prisustvovali su i načelnik opštine Milorad Jagodić sa saradnicima, te predsjednik i sekretar SO-e Đoko Razdoljac i Ljubiša Tomić.

diplome-srednjoskolcima-u-rogatici-5

U ime Opštinske uprave načelnik Jagodić pozdravio je maturante, čestitao im okončanje nezaboravnog dijela školovanja i poželio uspjeh onim koji nastavljaju školovanje uz obećanje da će ih lokalna zajednica kroz dodijelu stipendija pomoći u tome u nadi da će se, dok se oni budu školovali, u opštini stvoriti uslovi da se imaju gdje vratiti, zaposliti i uspješno zamijeniti starije generacije.

diplome-srednjoskolcima-u-rogatici-6

Načelnik je istovremeno uručio skroman novčani poklon (200 KM) učeniku generacije Dejani Obradović i po knjigu najboljim učenicima u sva četiri odjeljenja četvrtih razreda.

diplome-srednjoskolcima-u-rogatici-7

Slijedio je zajednički snimak za uspomenu uz do viđenja na jednom od budućih susreta generacije.

diplome-srednjoskolcima-u-rogatici-8

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,