Još jedno priznanje Domu za starija lica u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 14. јула 2017. 058.ba

radomir-cuculadirektor-doma-staraca

CESTIFIKAT POUZDANOSTI PO DRUGI PUT

ROGATICA – U okviru projekta „Bonitetne certifikacije preduzeća u BiH“ namijenjenog isticanju najboljih privrednih subjekata u BiH čija realizacija je počela prije tri godine preko Pametnog poslovnog sistema LRC-BIS i u koji je uključeno 33.000 kompanija iz BiH po drugi put našao se i Dom za starija lica „Sunce“ u Rogatici i dobio certifikat pouzdanosti i u 2017. godini.

domu-za-starija-lica-u-rogatici-2

O tome je rukovodstvo Doma ovih dana obavijestio generalni direktor Pametnog poslovnog sistema Adnan Hrenovica uz napomenu da je Dom u Rogatici svrstan u sami vrh bonitetno pouzdanih kompanija u BiH čije je finansijsko stanje i uopšte poslovanje na visokom nivou što je i cilj projekta „Bonitetna certifikacija u BiH“ koji omogućuje nezavisno stručno mišljenje i mjerljivu ocjenu tržišnog kredibiliteta kako bi bile prepoznate kao poželjni poslovni partneri.

domu-za-starija-lica-u-rogatici

Direktor „Sunca“ Radomir Ćućula reče da im je čast što su između 33.000 kompanija u BiH ušli u red malog broja onih koji su ispunili kriterije za dodjelu certifikata pouzdanosti i da će nastaviti da tako rade i u narednom periodu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,