Prozivka u rogatičkoj Mladosti – U novu sezonu sa novim trenerom

11.07.2017.

prozivka-u-fk-mladost

ROGATICA – Sa pripremama za novu sezonu u Drugoj fudbalskoj ligi Republike Srpske, grupa istok, počela je i rogatička Mladost. Prozivka je izvršena sinoć, ponedjeljak, 10. Jula, i novom treneru sa UEFA licencom Slavku Obrenoviću javilo se 12, a u upravi kluba tvrde da na spisku imaju skoro 30 fudbalera.

Neki su, reče predsjednik Kluba Željko Ćuzulan u berbi malina u Srbiji, neki rade u drugoj smjeni, neki odmaraju nakon učešća na Međuopštinskom omladinskim sportskim igrama (MOSI) u Pljevljima i po našem saznanju najmanje je onih koji iz neopravdanih razloga nisu došli na prozivku i prvi trening.

fk-mladost-trening

Ono što je značajno reći, dodaje Ćuluzan, ni jedan fudbaler još nije zatražio ispisnicu, a u klub su se iz Famosa vratili naši nekad standardni prvotimci Nenad Tošović i Miloš Urta. Došlo je i nekoliko mladih igrača iz omladinskog pogona kao što je mladi Nikola Sorak i još neki.

slavko-obrenovicnovi-trener-mladosti

Pošto je do početka prvenstva ostalo još svega mjesec dana, sa pripremama moramo ići ubrzano i svaki dan. U početku to je rad na sticanju fizičke kondicije, a onda ćemo preći na rad sa loptom i odigravanje pripremnih utakmica sa ekipama iz najbližeg susjedstva, reče novi trener i šef stručnog štaba u Mladosti Slavko Obrenović, uz napomenu da će mogućnost da igraju pružati samo onim igračima koji budu redovno trenirali i maksimalno zalagali na svakoj utakmici.