„Aura osiguranje“ pobjednik Velikogospojinskog turnira u malom fudbalu

27. avgusta 2017. 058.ba

velikogospojinski-turnir-1

ČAJNIČE – U Sportskoj sali u Čajniču u petak je završeno finale „Velikogospojinskog turnira“ u malom fudbalu, na kome se takmičilo sedam ekipa, a pobjednik je ekipa „Aura osiguranje“ iz Čajniča, dok je u kategoriji veterana pobjedio tim Opštine Čajniče.

velikogospojinski-turnir-2

U okviru finalnih takmičenjaodržana su i takmičenja u viteškim disciplinama. Od ukupno pet takmičara u bacanju kugle, prvo mjesto osvojio je Srđan Dačević-Mobi koji je bacio kuglu 12 m, dok je u skoku iz mjesta, od prijavljenih osam takmičara, trijumfovao Nenad Kornjača, koji je skočio čak 3,05 m.

velikogospojinski-turnir-3

Takođe je održano i najzanimljivije takmičenje navlačenju konopca, a ove godine pobjednik je ekipa Dragana Radovića, dok je drugo mjesto osvojila ekipa Đorđa Blagojevića.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,