Nele Karajlić u Rogatici – Razgrabljen „Fajront u Sarajevu“

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 18. avgusta 2017. 058.ba

nele-u-rogatici-1

ROGATICA – Zahvaljujući pokretu „Pozitivna Srpska“ iz Banja Luke, Nenad Janković, poznatiji kao Dr Nele Karajlić, poznati muzičar i glumac koji sada živi u Beogradu, sa svojom knjigom „Fajront u Sarajevu“ u okviru preobraženjskih svečanosti posvećenih krsnoj slavi opštine, sinoć je boravio i u Rogatici.

Sala gradskog bioskopa sa više od 300 sjedišta bila je mala da primi sve koji su željeli da prisustvuju ovom kulturnom događaju.

nele-u-rogatici-2

U maniru velikog šarmera Nele je prisutne u sali proveo kroz svoju knjigu osvrćući se posebno na, kako reče, tri mita. To su Jugoslavija sa Titom i bez njega, grad Sarajevo nekad i sada i nadrealisti koji su, ispalo je, bili više političari, nego muzičari.

Obraćajući se novinarimaNele reče da je njegova knjiga već doživjela osam izdanja i da je prodata u preko 100.000 primjeraka. Nije čuditi, jer sve što je donio u Rogaticu otišlo je za tili čas i mnogi su ostali bez željenog primjerka.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: