Počeo Velikogospojinski turnir u malom fudbalu

21. avgusta 2017. 058.ba

mali-fudbal-u-cajnicu-2

ČAJNIČE – U Čajniču je sinoć počeo tradicionalni turnir u malom fudbalu na kojem učestvuje sedam ekipa, u okviru obilježavanja krsne slave Velike Gospojine.

Na turniru, na kojem je predviđen nagradni fond, učestvuju ekipe iz Čajniča, Foče i Pljevalja.

mali-fudbal-u-cajnicu-1

Postala je tradicija da se povodom krsne slave održava takmičenje u malom fudbalu, te će i ove godine trajati pet dana.koji će biti završen u petak, 25. avgusta, polufinalnim i finalnim susretima.

Načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić otvorio je turnir i poželio dobrodošlicu na svečano otvaranje Velikogospojinskih svečanosti a ujedno i balon sale, koja je nedavno završena i stavljena u funkciju sa početkom ovoga turnira u malom fudbalu.

mali-fudbal-u-cajnicu-3

„Prošle godine dao sam obećanje da će se sportske aktivnosti ove godine odvijati u boljim uslovima, što je i urađeno, u što ste se i sami uvjerili“-kaže Goran.

On je istakao da se sada takmičenja mogu odvijati bez obzira na meteo uslove i u toku dana i noći.
Organizator turnira je opština Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,