Fočanke Krunić, Jegdić i Vrećo pojačale Jahorinu

06.09.2017.

Juniorski-tim-OK-Maglic-

FOČA – Doskorašnje odbojkašice fočanskog Maglića, vicešampionskog sastava Prve lige Republike Srpske primač servisa Sonja Jegdić i reprezentativni libero juniorske selekcije BiH Milica Krrunić u novoj sezoni pojačaće redove paljanskog premijerligaša ŽOK “Jahorina”. Pomenuti dvojac nastavlja školovanje na Iniverzitetu Istočno Sarajevo na Fakultetu fizičke kulture i sporta i već trenira se novom ekipom.

Kolonija Fočanki u redovima Jahorine biće i pojačana, već sa Paljankama trenira i “dizać” sa premijerligaškim iskustvom Tamara Vrećo, prethodne sezone nosila dres Radnika iz Bijeljine.

Krunić, Jegdić i Vrećo su dio sjajne generacije Fočanki, godište 1998/97 u sastavu: Kapuran, Kovač, Radović, Vuković, Ivanović, Mićević, Simović Jeglučić, Mališ i ostale, a pod dirigentskom palicom trenera Mladena Obrenovića 2016. godine osvojile su šampionski pehar prvaka Republike Srpske, uz to kite se te sezone i sa vicešampionskom titulom BiH. Iz te generacija Ivana Radović brani Boje neprikosnovenih šampiona brčanskog Bimal Jedinsatva, a Marija Jeglučić nosi dres vicešampiona odbojkašica iz Gacka. Mnogo će vide Drinom i Ćehotinom priteći dok se ponove još jednom takve generacije.