Prvačićima pokloni i želje za početak školovanja

01. septembra 2017. 058.ba

prvacici-u-cajnicu-1

ČAJNIČE – Zamjenik načelnika opštine Čajniče uručio je danas poklone za 38 đaka u Osnovnoj školi /OŠ/ „Jovan Dučić“ koji su danas prvi put sjeli u klupe.

Zamjenik načelnika Bojan Tanasković pozdravio je sve u svoje lično ime i u ime opštinske uprave, koji su obezbjedili prigodne poklone za ovaj uzrast, dodajući da je ovo značajan dan za sve roditelje, dječicu, radnike ove ustanove, kao i same opštine.

prvacici-u-cajnicu-2

Direktor škole Vojo Papić zahvalio se na ovom divnom gestu predstavnicima opštine, te prvačićima poželio srećno školovanje, da slušaju svoje učitelje i da budu ponos svojih roditelja.

U poklon-paketićima se nalazi školski pribor, koje su kao poklon od opštinske uprave namijenjeni svim prvačićima u Čajniču.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: