Škola engleskog jezika u Čajniču

29. septembra 2017. 058.ba

engleski

ČAJNIČE – Centar za kulturu i informisanje iz Foče organizuje školu engleskog jezika. I ove godine će Čajničani biti u prilici da je pohađaju u svom gradu.

Nastavu će voditi profesor engleskog jezika Njegoš Janjić. Ova škola je pokazala odlične rezultate, a nakon završenih predavanja svi polaznici će polagati pred tročlanom komisijom. Oni koji polože dobiće sertifikovanu diplomu prvog stepena o poznavanju engleskog jezika.

Danas je poznavanje engleskog jezika svakodnevna potreba. Takođe otvara i razne mogućnosti, počev od lakše komunikacije, pa do potencijalnih novih poslova. Upis zainteresovanih traje do 9.10. ove godine. Predavanja će trajati 4 mjeseca.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: