Višegradski SDS gubi kompas

04.09.2017.

SNSD Višegrad

Već je postalo pomalo tužno na koji način predsednik OO SDS Višegrad (a koji se nalazi u azilu u Beogradu) pokušava da sačuva i ono malo što je od sds-a u Višegradu ostalo. Suočen sa stalnim osipanjem važnih članova (Danka Mitrović, Zoran Papić, Dejan Savić) pokušava da skrene pažnju javnosti konstantnim žalosnim napadom na SNSD i za tako nešto ne bira sredstva.

Čovjek koji je prijetio da će na bijelom konju ujahati u Andrićgrad posle izbora 2014, optužuje ugledne funkcionere SNSD-a da sprovode stahovladu nad građanjima Višegrada. Preostala gospoda iz SDS-a znamo da ste nervozni jer ispunjavamo predizborna obećanja. Jer u Višegradu dovodimo ljude koji će do kraja godine otvoriti sto novih radnih mjesta, a koje ste vi otjerali iz Višegrada. Vi koji ste zapošljavali pripravnike koji voze džipove, a više od 50% zaposlenih u Vašem mandatu nosi isto prezime, nemate moralno pravo da optužujete bilo koje zaposlenje.

Znamo da Vas hvata panika jer smo počeli da otkrivamo i plasiramo u javnost vaše nezakonite radnje (troškove vaših aktivista na miting u Banja Luku ste evidentirali kao finansiranje đačkih ekskurzija itd…) što je klasična zloupotreba maloljetnika u političke svrhe. O nezakonitim radnjama u lokalnim preduzećima tek ćemo da pričamo.

Slobodno nastavite da se bavite sitnim podmetanjima i širenju lažnih informacija, ali morate da znate istina uvijek pobjeđuje i izlazi na površinu, a laži i prljavština se talože na dnu.